Uppgradera dina klassiska möbler

SOLEN TITTAR FRAM OCH SNÖN GNISTRAR. EN MORGON FULL AV ENERGI. SNART ÄR VÅREN HÄR OCH VÅR SKAPARGLÄDJE VÄCKS TILL LIV IGEN. NU ÄR VI SUGNA PÅ FÄRGER OCH BLOMMOR. ART DECO HAR VARIT PÅ ROPET ETT TAG MEN JAG TROR ATT VÅREN GÖR SÅ ATT VI HELLRE MÖBLERAR LJUS LANTLIG STIL ELLER KLASSISK SKANDINAVISK DÄR GÄRNA PASTELLER MEDVERKAR.

Bild från Rum21.

Det finns massor av stilar att välja bland men är man som jag och älskar många olika stilar får man sansa sig och tänka ett steg längre. Min inredning går i lite olika spår men det finns en röd tråd i hela inredningen och det är havet. Jag har inrett till större delen i klassisk skandinavisk stil men har inslag av lite 70 tal ( huset är byggt 1977) och lite New England stil. Jag vill inte fastna i en enda stil då jag älskar vackra saker. Jag älskar t.ex. designklassiker som Lamino stolen.Den är som ett smycke i inredningen.

 

 

 

Bild från Kvarnbyn textil.

Idag finns det möjlighet att beställa fårskinn som passar både bland annat Laminon , Jetson och sjuan stolarna. Det gör att du kan köpa en sliten stol på auktion och lätt få den snygg med ett överdrag.

Det är företaget Skandilock som gjort dessa men säljs av olika återförsäljare. I Göteborg har vi b.l.a. Kvarnby Textil som säljer deras produkter. Ett bra sätt att få begagnade designklassiker att bli som nya.