Stolen valde mig

Solen har vakat över oss i flera månader och man vill aldrig att det skall ta slut. Denna fantastiska sommar som började redan i början av maj och bara fortsätter. om det inte vore för vattenbrist och brandrisk hade det gärna fått forsätta hela hösten.

Förutom vår utbyggnad som vi har jobbat med på fritiden i snart ett och ett halvt år börjar vi tänka på hur vi skall ha det i de befintliga rummen i gamla delen av huset.

För två veckor sedan började vi med det rum som skall bli mitt arbetsrum. Jag hade bara bestämt mig för att ha ett höj och sänkbart skrivbord men i övrigt var jag öppensinnad. Dock hade jag aldrig trott att mitt arbetsrum skulle gå i rosa!!

Vi åkte till Ikea för att köpa skrivbordet och tittade samtidigt på en kontorsstol. Provade flera men denna (Hattlefjäll) var helt fantastisk att sitta på och förutom att man kan höja och sänka stolshöjden kan man också böja bak ryggdelen så man kan sträcka ut ryggen efter att ha suttit länge framför datorn. Helt fantastiskt och helt plötsligt helt nödvändigt. Den finns i grå och beige också men de var för tråkiga tyckte jag. Den rosa däremot gav mersmak. Plötsligt letade jag ”smutsrosa” saker överallt.

Bild från Ikea.se

Så här är det ofta med inredning att man utgår från en favorit pryl eller färg.

I nästa blogg får ni se hur det blev.